FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

DRITA TRAVEL & TOURS

04 2257 44404 2257 663
069325531106923486080662222558

INFO
Eksperiencë 20-vjeçare në fushën e transportit dhe turizmit. Linja të rregullta me autobus, paketa turistike, transferta turistike (autobus, minibus, taxi), biletari (avioni, trageti, autobusi ), rezervim hotelesh. Destinacionet: Kroaci – Austri – Gjermani – Itali – Bari – Bolonja – Milano – Strugë – Tetovë – Shkup – Selanik– Stamboll – Prizren – Gjakovë– Prishtinë – Shkup – Sofje –Beograd.

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produktet

biletari
paketa turistike
transferta turistike
rezervim hotelesh

Shërbime me Pagesë

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss