FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

RESTORANTE

1T-EST

TIRANA, RRUGA E KAVAJES 04 2356 123
MISH, NENPRODUKTE DHE MAKINERI

2SAULI SHPK

FIER, RRUGA AULONA, LGJ. 16 PRILLI 034 224 287
TE VECANTA NE TAVOLINEN TUAJ

3ELKA

GJIROKASTER, VRISERA 084 267 301088 490 099
ELKA SA, krijuar më 1993, është një grup kompanish me një histori të gjatë në shpërndarjen e brandeve greke dhe ndërkombëtare në Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë. Ajo zotëron e shpërndan ...
PAJISJE PER BAR-RESTORANTE

4MATEKLA

KAVAJA, AUTOSTRADA KAVAJE - DURRES KM 3, PERBALLE KARBURANT KASTRATI 0684046443068404644506955617170692080256 0695558915
Makineri profesionale, furra buke, kaldaja & bruçator, pajisje profesionale për fast-food-e, bare, restorante, pastiçeri, hotele etj.
KOMPLEKSE ARGETIMI DHE KENDE LOJRASH

5test 28/01/2015

TIRANA, RRUGA DURRESIT 04 2356 1980692356897
VESHJE MURALE , LETER MURALE, , , , , , , ,

6COMFORT DECOR

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, 56/1, PERBALLE BANKES KREDINS 04 2259 3970682051964
Falë eksperiencës së gjatë, dëshirës dhe pasionit, bashkëpunimit te frytshëm me plot arkitektë e arredues, kanë arritur të krijojnë një standard që kënaq të gjitha shijet dhe buxhetet....
GIPS DHE PUNIME GIPSI

7MARETI GIPS

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, BRENDA ISH NDERMARJES SE MJETEVE MESIMORE 0682024312
Firma 'Mareti Gips' është e para firmë e punimit të gipsit në Shqipëri e hapur në vitin 1994. Administruar nga Pirro Malaj, me eksperiencë shumëvjeçare në Greqi. Prej 18 vjetësh, kjo firmÃ...
LABORATORE MJEKSORE

8ANNA MARIA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PRAPA POLIKLINIKES NR. 9 06927888500683292186
OBSTETRI-GJINEKOLOGJI

9FLEMING

TIRANA, RRUGA HIM KOLLI, P.AL-DE NR. 2 04 2250 97204 2250 9720692030537
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

10MED ONE

TIRANA, RRUGA ISLAM ALLA, 50M NGA MYSLYM SHYRI 0692240452
IMPIANTE HIDROELEKTRIKE

11HEC BISHNICA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, K. IV 0682026550
BARE

12CORNER

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, TEK GALERIA ETC, K. IV 0695403346
DEPO FARMACEUTIKE

13DELTA PHARMA AL

TIRANA, RRUGA HIM KOLLI, P. I RI NR. 25, H. 1 04 2226 5450682059916
PICERI

14ERI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, KARBURANT KASTRATI, PERBALLE MARKET BIU 0683079023
PASTICERI

15SMART SWEET

TIRANA, KOMUNA E PARISIT, P. SIGMA, RRUGICA MAJTAS TEK PUB MAGAZINE, PA SHKUAR TEK LULISHTJA 0696801023

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss