FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

RESTORANTE

1ERE DETI

TIRANA, KOMUNA E PARISIT, RRUGA TISH DAHIA 04 2445 5660664166641
ARTIKUJ SHTEPIAKE DHE ENE KUZHINE, MOBILIERI, ELEKTROSHTEPIAKE , PLLAKA HIDROSANITARE , ELEKTRIKE , MOBILIE ZYRASH , RAFTE DHE PAJISJE PER DYQANE, DHURATA DHE SUVENIRE, GALERI ARTI & STUDIO PIKTURE , VLERESUES MOBILIESH & PAJISJESH SHTEPIAKE, TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , MOBILIE TE PERDORURA , DYQANET E KARTES EXTRA

2SHTEPIA E OFERTAVE (2)

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE BLLOKUT VASIL SHANTO DHE HOTEL DIPLOMAT 04 2210 1110688019250
Shumëkush nga ju ka në shtëpi sende apo paisje të ndryshme ende funksionale, të cilat nuk i përdor më apo dëshiron t’i zëvendësojë ato. Të tjerë njerëz janë në kërkim të tyre. Kë...
ARTIKUJ SHTEPIAKE DHE ENE KUZHINE, MOBILIERI, ELEKTROSHTEPIAKE , PLLAKA HIDROSANITARE , ELEKTRIKE , MOBILIE ZYRASH , RAFTE DHE PAJISJE PER DYQANE, DHURATA DHE SUVENIRE, GALERI ARTI & STUDIO PIKTURE , VLERESUES MOBILIESH & PAJISJESH SHTEPIAKE, TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , MOBILIE TE PERDORURA , DYQANET E KARTES EXTRA

3SHTEPIA E OFERTAVE

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, 50 M MBI SHKOLLEN “P.N.LUARASI” 04 2239 3030682057078
Shumëkush nga ju ka në shtëpi sende apo paisje të ndryshme ende funksionale, të cilat nuk i përdor më apo dëshiron t’i zëvendësojë ato. Të tjerë njerëz janë në kërkim të tyre. Kë...
KANCELARI, LIBER TAKSI , DYQANET E KARTES EXTRA

4CELESI - BULEVARDI ZOGU I

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, PERBALLE MATERNITETIT TE VJETER 04 2248 723
Infoshop! Një rrugë e shumë punë. Info Shop zgjedhja juaj e shpejtë. Infoshop rrjeti i parë i librarive në Shqipëri me 10 dyqane në qytetet kryesore, dhe në qendrat tregtare më të mëdha n...
DYQANET E KARTES EXTRA, KANCELARI

5CELESI - KRISTAL CENTER

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA, QENDRA KRISTAL 044 803 58004 2248 723
Infoshop! Një rrugë e shumë punë. Info Shop zgjedhja juaj e shpejtë. Infoshop rrjeti i parë i librarive në Shqipëri me 10 dyqane në qytetet kryesore, dhe në qendrat tregtare më të mëdha n...
KANCELARI, LIBER TAKSI

6CELESI - DURRES

DURRES, RRUGA AUTOSTRADA EGNATIA, FLAGSHIP CENTER 052 220 833
Infoshop! Një rrugë e shumë punë. Info Shop zgjedhja juaj e shpejtë. Infoshop rrjeti i parë i librarive në Shqipëri me 10 dyqane në qytetet kryesore, dhe në qendrat tregtare më të mëdha n...
MATERIALE NDERTIMI

7ARTAN VRAKA

TIRANA, RRUGA BARDHYL 0682000200
BARE

8SOKOL BULKU

TIRANA, RRUGA BARDHYL 0692123563
BUTIKE

9AMERI

TIRANA, RRUGA BARDHYL 0696399017
BARE

10JONIDA

TIRANA, RRUGA BARDHYL, P. 18/1, K. I 0672038838
BARE

11EDVIN

TIRANA, RRUGA BARDHYL, P. 8, SHK. 3, AP. 2, K. I 0692142278
BUKE DHE PRODHIME BRUMI

12ELTON LAZRI

TIRANA, RRUGA BARDHYL, P. 1, K. I 0686400230
BUKE DHE PRODHIME BRUMI

13HASAN

TIRANA, RRUGA BARDHYL, PRANE TREGUT TE FSHATAREVE 0682183108
BUTIKE

14REDON

TIRANA, RRUGA BARDHYL, KOMPLEKSI REDON 04 2343 476
BUTIKE

15ALMA SUBASHI

TIRANA, RRUGA BARDHYL, P. OTTO AL 0672812804

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss