FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KONSTRUKSIONE METALIKE

KONSTRUKSIONE METALIKE , TENDA DHE GRILA

1ALBAJRAK

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 13, PICAR, VORE 06720035220672003523
Aktiviteti I shoqërise ka nisur në vitin 2001 pas një experience 5-vjecare në Turqi. Fillimisht aktiviteti ka nisur me prodhimin e montimin e tendave për ambjente familjare dhe lokale. Më pas nÃ...
KONSTRUKSIONE METALIKE , MOBILIERI, BETON DHE PUNIME BETONI, DRU, PRODHIM, TREGTIM DHE PUNIME, NDERTIM INDUSTRIAL , NDERTIM CIVIL

2ALBAN COSTRUZIONI

TIRANA, RRUGA VANGJEL NOTI, ISH KOMBINATI JOSIF PASHKO, LAPRAKE 04 2454 29904 2454 2990694096601
Shoqeria “ Alban Costruzioni” Sh.p.k me qendër në Rrugën “Vangjel Noti” (ish kombinati Josif Pashko) , Laprake Tiranë, (NIPT J61904069R), zotëron certifikate ISO 9001/2008 dhe ISO 3834/20...
KONSTRUKSIONE METALIKE , KANGJELLA DHE PUNIME HEKURI

3ALBATROP CONSTRUCTION & DESIGN SH.P.K

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI , Nr. 6 04 7200 87704 7200 8770672061231
KONSTRUKSIONE METALIKE

4ALEX PROFIL

DURRES, Autostrada Tiranë-Durrës km 27, RRASHBULL 048 301 248048 301 249
Shoqëria ALEXPROFIL operon në treg prej vitit 1996 dhe sot është një nga kompanitë më të mëdha në fushën e prodhimit të tubave dhe profileve metalike. ALEXPROFIL ka kapërcyer fazën delik...
KONSTRUKSIONE METALIKE

5ALFORT

TIRANA, Fortuzaj Vaqarr, Tiranë 0682036416
KONSTRUKSIONE METALIKE

6ALKOMETAL

ELBASAN, Elbasan 0692075056
ALUMIN DHE DURALUMIN, XHAMA DHE FASADA XHAMI , KONSTRUKSIONE METALIKE

7ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE, KULLA 2, KATI 4 05 2240 01004 2273 012 05 2240 0240674041 201
Aluflor Construction Group – Fasada Gjermane per Projektin Tuaj. Kompania Gjermane Lider në ndërtimin e fasadave të të gjitha llojeve në tregun Shqiptar . E themeluar në vitin 2005, operon pre...
KONSTRUKSIONE METALIKE

8BASHEKA

TIRANA, VORE
KONSTRUKSIONE METALIKE

9CEMA

DURRES, Lagja Nr.18, Rruga Aleksander Goga, Prapa Ish Fabrikes se Makaronave, Durrës 052 2233 272
KONSTRUKSIONE METALIKE

10CYRBJA

DURRES, RRUGA ALEKSANDER GOGA 052 2220 384
KONSTRUKSIONE METALIKE

11DANIEL CONSTRUCTION

FIER, RRUGA AULONA, KM 1 034 222 883034 222 88306720696900682077883
Shoqëria “Daniel Construction” është një shoqëri e krijuar që prej vitit 1994 dhe operon ne sektorin e konstruksioneve metalike, fasadave strukturale dhe gjysëm strukturale, kapanone indust...
KONSTRUKSIONE METALIKE

12DEMROZI

KAVAJA, AUTOSTRADA KAVAJË - RROGOZHINË NË AFËRSI TË VARREZAVE TË QYTETIT KAVAJË 0684080737
KONSTRUKSIONE METALIKE , BOJERA DHE LLAQE, NENSTACION ELEKTRIK, TJEGULLA , NDERTIM CIVIL

13DOKO SH.P.K

ELBASAN, Sh.Sh.M.N. DOKO- Zona Industriale 058 326 066058 326 066
(Sh.Sh.M.N.) DOKO është themeluar në 1994 me bashkëpronar Z.Fatbardh Doko dhe Arben Doko të cilët janë dhe administratorë të firmës. Struktura është ndarë në disa sektorë sipas profili...
KONSTRUKSIONE METALIKE , LLAMARINE

14EMANTE

TIRANA, Autostrada Tirane-Durres km 14 04 7800 63604 7800 636067208666606720866650692064828
Shitje me shumicë dhe pakicë panele sanduiç italiane. Prodhim dhe përpunim llamarine e lyer dhe xingato. Ulluqe, kulme, maskuese për kapanone, vila e shtëpi banimi. Prodhim kioskash vendroje. Po...
KANGJELLA DHE PUNIME HEKURI, DYER, DRITARE, BRAVA & AKSESORE, KONSTRUKSIONE METALIKE

15EMSH

TIRANA, RRUGA NIKO AVRAMI, ND 2 H 1 ,NJ.BASHKIAKE NR 4 , KODI POSTAR 1007 04 2374 69704 2374 69706920906340692094843
Produkt, shërbim dhe besueshmeri ky është objektivi që ndiqet nga EMSH prej më shumë se 30 vite duke krijuar produkte hekuri. Disa nga produktet që EMSH tregton janë dyer të blinduara, kangje...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss