FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

QENDRA BIZNESI

1ALPAS CENTER

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, NDËRTESA NR. 146 04 2419 13704 2419 137
STUDIO GRAFIKE

2ELVIRA DESIGN

TIRANA, RRUGA KONT URANI, 17/1 04 2231 75104 2231 7510682077787
MERMERE

3BILLA LTD

VLORE, ISH-NB SERAT 033 228 114 033 420 30006981273700696162461
KURSE GJUHESH

4QENDER E GJUHEVE TE HUAJA & KOMPJUTER EDISIN

TIRANA, RRUGA MIHAL DURI, Nr.79/1, NE HYRJE TE SHKOLLES AVNI RUSTEMI 04 2269 39704 2269 3970684135200
NOTERI

5ARTEMISA MECAJ

TIRANA, RRUGA DURRESIT, NR 81, PERBALLE GJIMNAZIT QEMAL STAFA 04 2258 80706720125970682270950
MAKINERI NDERTIMI DHE TRANSPORTI

6TEKNOXGROUP

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 12 Departamenti i shitjeve +355 68 20 67 0620682050125
TRANSPORT

7GERS TRANS

TIRANA, VORE 047 800 602047 800 60306820218730682039110
TRANSPORT

8CAUSHI TRANS

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM 11 04 2408 16104 2408 16106840400990682058863
KONSTRUKSIONE METALIKE

9ALBAJRAK

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 13, PICAR, VORE 06720035220672003523
MOBILIERI

10FRATELLI GRUPPOMOBILI (ERZENI)

SHKODER, BAHCALLEK 068202227706820264960684070391
Erzeni & Fratelli Gruppomobili me qendër në Shkodër prodhon dyer dhe dhoma gjumi të standarteve europiane. Kompania sheh e projekton të ardhmen në plotësimin maksimal të kërkesave, shijeve, m...
KURSE GJUHESH

11FORGEIGN LANGUAGE CENTER (ILC)

TIRANA, RRUGA LUIGJ GURAKUQI, PRAPA KAFE EUROPES, NR. 31/1 04 2234 6600697439597
KONCENSIONARE MAKINASH

12NISSAN ( TENDENCE 3A SH.A )

TIRANA, RRUGA 29 NENTORI, PERBALLE ISH DOGANES TIRANE Sales: 0682066011 Service: 0676088880
Distributori zyrtar më i ri për Shqipërinë i Nissan. Servis i Kualilifikuar
KONCENSIONARE MAKINASH

13DACIA ( TENDENCE 3A SH.A )

TIRANA, RRUGA 29 NENTORI, PERBALLE ISH DOGANES TIRANE Sales: 0682066011 Service: 0676088880
Distributori zyrtar më i ri për Shqipërinë i Dacia. Servis i Kualilifikuar
KONCENSIONARE MAKINASH

14RENAULT ( TENDENCE 3A SH.A )

TIRANA, RRUGA 29 NENTORI, PERBALLE ISH DOGANES TIRANE Service: 0676088880Sales: 0682066011
Distributori zyrtar më i ri për Shqipërinë i Renault. Servis i Kualilifikuar
PULARI DHE VEZE

15REAS SHPK

XHAFZOTAJ, DURRES 0696028138

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss