FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

INDUSTRI MEKANIKE

1UZINA DINAMO

TIRANA, RRUGA FERIT XHAJKO 04 2253 798
“UZINA MEKANIKE DINAMO”eshte krijuar në Vitin 1962. Eksperienca dhe Profesionalizmi nder vite ka qene celesi i aktivitetit prodhues te kesaj Uzine, nga prodhimi i produkteve dhe paisjeve mekani...
PAJISJE TOPOGRAFIKE DHE GJEODEZIKE

2GIS ALBANIA

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, P.4, SHK. 4 04 2255 1220684037992.
ORE

3RIVALDI WATCHES

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, P.17, AP.10 04 2261 8510682013268
.
ORE

4RIVALDI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, NE KRYQEZIMIN ME RRUGEN IBRAHIM RUGOVA, TEK HYRJA E TAIWAN, NE HYRJE TE ISH BLLOKUT 04 2257 3650682046110
BUTIKE

5HEART OF FASHION

TIRANA, RRUGA ASIM VOKSHI 0686177505
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH , PRODUKTE PASTRIMI, PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI)

6GENESIS

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE 06828886170697706082
Kompani pastrimi me eksperiencë të gjatë në Greqi dhe prej shumë vitesh edhe në Shqipëri me një staf të specializuar ju ofron shërbime të ndryshme në fushën e pastërtisë ku ne operojmë...
AGJENCI PUBLICITARE DHE MARKETINGU

7UNIVERSE SHA

DURRES, RRUGA PALMAVE, LGJ. 13, ND. 4, H. 10, AP. 1 0684214741
AGJENCI PUBLICITARE DHE MARKETINGU

8AGOG MARKETING

TIRANA, RRUGA PAPA GJON PALI II 0692528168.
SISTEME KONDICIONIMI , KALDAJA, POMPA UJI, PANELE DIELLORE , OXHAKE

9AL - NOBEL

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO, UNAZA E RE, PERBALLE KARBURANT IT OIL 06920522740696094755.
“Al-Nobel” është e profilizuar më tepër në fushën e tregtimit dhe montimit të materialeve sisteme ngrohje-ftohje, panele diellore. Aty mund të gjeni të gjithë gamën e rakorderive për i...
DYQANET E KARTES EXTRA, ELEKTROSHTEPIAKE

10GOTECH ELECTRONICS 1

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA, KOMPLEKSI KIKA 0664069763.
SPITALE PRIVATE, KLINIKA OKULISTIKE, ONKOLOGJI, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , KIRURGJI , MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

11HYGEIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, RRUGA DYTESORE 04 2390 000Urgjenca 24h: 04 2323 00004 2388 996
ARTIKUJ SHTEPIAKE DHE ENE KUZHINE

12JUMBO

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, TEG, LUNDER 04 2380 002
AKSESORE MOBILIERIE , LENDE E PARE PER MOBILIERI

13HODO-ALB

TIRANE, RRUGA ALEKSANDRIA, KAMEZ 047 200 3860672007704
SISTEME KONDICIONIMI

14FUJITSU SUPERIOR KLIMA

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, P. MELROSE, PRANE STADIUMIT DINAMO 04 2256 23004 2256 2300682047311.
Aktiviteti i kompanise tone starton ne vitin 1998 me emrin e kompanise ASYS KLIMA shpk. si perfaqesues te markes FUJITSU per territorin Shqiptar me dyqane dhe zyra prane Stadiumit Dinamo. Me 15 maj 20...
METRAZHE

15EDI METRAZHE

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE PARE, URA VASIL SHANTO 06863340560697202557

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss