FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

BIME MJEKESORE

1EDESIA

TIRANA, LICEU ARTISTIK, PERBALLE DREJTORISE SE HIGJENES 0686052546
SERVIS MAKINASH

2PRESTIGE AUTO

TIRANA, RRUGA TIRANE - PLEPA 06680080000664077707
Kompania “Prestige Auto” që nga viti 2010 ofron shërbime në tregun e pjesëve të këmbimit për makina të markës gjermane si: Mercedes, BMV, Audi, Porsche, VW dhe servis mjaft cilësor. Obje...
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

3VIA LATINA

TIRANA, RRUGA QEMAL GURANJAKU NR. 6, PRANE DREJTORISE SE SHENDETIT PUBLIK 0693223550
KURSE GJUHESH

4KRISTOFOR KOLOMBI

TIRANA, RRUGA SOTIR KOLEA 044 310 8130696710513
TRAJTIM UJI

5NOBEL - ALBANIA

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, PALLATI EDIL-AL, PRANE AMBASADES AMERIKANE 04 2220 17904 2239 0830692026235
Kompania NOBEL-ALBANIA është lider në fushën e Trajtimit të Ujit, rrjetit të puseve dhe burimeve të ndryshme. Me një eksperience mbi 15 vjeçare në tregun Shqiptarë, i japin zgjidhje çdo uj...
BUKE DHE PRODHIME BRUMI

6FLAMURI

TIRANA, RRUGA SADIK PETRELA 0685140296
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

7MEDITERAN TRAVEL & TOURS

TIRANA, RRUGA ABDI TOPTANI, TORRE DRIN SHOPPING CENTER, NR. 2 04 2274 8600692049598
Agjenci turistike me portofol të kompletuar shërbimesh. Ofron: bileta avioni, trageti, trenash ndërkombëtarë. Rezervime hotelesh në të gjithë botën. Gamë komplete siguracionesh “Inter-Alba...
Travel agency with complete portfolio of services. Offers: plane, ferry, international train’s tickets. Hotel bookings worldwide. A complete range of insurances “Interalbanian”. Tour guides as w...
PROGRAME KOMPJUTERIKE

8ICT SOLUTIONS

TIRANA, RRUGA ASIM VOKSHI, ND. 14, H. 25, AP. 26 0672029552
PARKING

9Stefano prova2

TIRANA, RRUGA 21 0212132
VESHJE DHE ARTIKUJ SPORTIV

10OLA 1

TIRANA, RRUGA SKENDER LUARASI, NR. 4, PRANE KOMPLEKSIT DINAMO 0699409400
ELEKTRIKE , NDRICIM

11ELAL COM

TIRANE, RRUGA ARBAN, VAQARR - TIRANE, ZONA INDUSTRIALE 048 520 036 048 520 037Per ndricim: 0692020645Per elektriket: 0692092511
ELAL.COM është një shoqëri e cila operon në fushën elektrike. E krijuar që prej vitit 1998 dhe me një shkrirje të gjërë në gjithë territorin Shqipëtar, ajo është sot një ndër shoqër...
HEKUR, CELIK DHE PUNIME , TREGTIM PROFILESH ALUMINI, TUBA , MATERIALE NDERTIMI

12SIDENOR

DURRES, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 24, PRANE STACIONIT TE TRENIT, SUKTH 0355 6875745110355 6875745100355 689045505
Sidenor, stampa e cilësisë në hekurat e ndërtimit. Një nga faktorët më kryesorë për sigurinë dhe rezistencën e çdo ndërtese është cilësia e hekurit të ndërtimit që përdoret për ar...
RESTORANTE

13KOMPLEKSI KALAJA

KAVAJA, PRANE SHTEPISE SE KUQE, NE DALJE TE KAVAJES 06963872840682098176
ELEKTRIKE , PANELE INDUSTRIALE

14ELEKTRO METAL

TIRANA, RRUGA NACIONALE TIRANE - NDROQ - KAVAJE, 300 M PARA URES SE BESHIRIT 048 520 139048 520 1390692051519
BARE

15GOLDEN HOUSE

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, PRANE AMBASADES AMERIKANE 04 2372 991
Coffee & drinks, piano bar&lounge music Golden House, hapur në maj të vitit 2013, dallohet për një ambjent sharmant të ndërthurur mes klasikes dhe modernes, nje komoditet i zgjedhur dhe relaksue...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss