FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar SHKOLLA TE MESME PRIVATE

SHKOLLA 9 VJECARE PRIVATE , SHKOLLA TE MESME PRIVATE

1ARBERIA

TIRANA, RRUGA SHEFQET NDROQI, TEK SENATORIUMI 04 2467 47004 2467 47106928836280682094017
Arsim 9-vjeçar dhe i mesëm, licencuar nga MASH, me një aktivitet 12-vjeçar, drejtohet nga një staf i kualifikuar dhe me eksperiencë. Kabinet informatike dhe terrene sportive, bazë didaktike dhe...
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

2ARISTOTELI

TIRANA, RRUGA SHYQYRI ISHMI, VILA 22 04 2342 3700682094050
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

3ARSEKEIO E TIRANES

LUNDER, RRUGA E ELBASANIT, SAUK LUNDER 048 810 280
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

4AULONA

VLORE, BULEVARDI ISMAIL QEMALI, PERBALLE STADIUMIT FLAMURTARI 033 409 205 0692065342
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

5DYRRAHU

DURRES, LAGJ. 14 SHKOZET, GODINE 4 KATESHE, PERBALLE ISH PLASTIKES 052 264 0180692086862
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

6ERNEST KOLIQI

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 8 0682000767
SHKOLLA TE MESME PRIVATE, SHKOLLA 9 VJECARE PRIVATE

7FAIK KONICA

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, (20 M PARA KARBURANT ALPET). 04 2426 5640682030885
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

8FRYME DASHURIE

DURRES, RRUGA TAULANTIA, LAGJ 1 052 239 3340682071633
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

9GIPS (INSTITUTTI GJERMAN PER STUDIME PROFESIONALE)

TIRANA, RRUGA GJOK DOCI, PASKUQAN 0698875565 0685390178
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

10GUINNESS

TIRANA, RRUGA GRIGOR HEBA, NGJITUR ME FUSHEN E BLERTE TE KOMLEKSI DINAMO 0692048031
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

11HAFIZ ALI PODGORICA

DURRES, SHKOZET, LAGJ. 14, AFER KOLEGJIT TURGUT OZAL 0672608302
KURSE GJUHESH , SHKOLLA TE MESME PRIVATE, KURSE KOMPJUTERI , KURSE PROFESIONALE , SHKOLLA PROFESIONALE PRIVATE

12HARRY FULTZ

TIRANA, RRUGA MINE PEZA 04 2228 74604 2222 00804 2222 0080682060128
Instituti Harry Fultz ofron edukim cilësor dhe të qëndrueshëm me standarde ndërkombëtare, frymëzon nxënësit dhe studentët në arritjen e objektivave akademike dhe të karrierës për t’u b...
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

13HASAN RIZA PASHA

SHKODER, RRUGA KODRAVE 022 244 535
SHKOLLA TE MESME PRIVATE

14ISPU CELESI MAGJIK

TIRANA, RRUGA FABRIKA E QELQIT, P. 55, STACIONI PARAFUNDIT I LINJES QNDER-KOMBINAT 04 2254 66804 2267 5160682077121
SHKOLLA TE MESME PRIVATE, SHKOLLA 9 VJECARE PRIVATE

15KOLEGJET TURKE

TIRANA, DREJTORIA E PERGJITHSHME, RRUGA PAVARSIA, AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, KM. 1, KASHAR,- DURRES KM 1 04 2234 716
Shkollat janë hapur pas marrëveshjes të bërë në gusht të vitit 1992 ndërmjet Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës së Shqipërisë dhe Fondacionit Arsimor “Gülistan”. Në shkurt të viti...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss