FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar RESTORANTE

HOTELE, BARE , RESTORANTE

11 MAJI

POGRADEC, RRUGA DESHMORET E POJSKES 083 224 600083 224 600083 224 611083 224 6110674046000067404600006920803940692080394
RESTORANTE

213

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AGIMI, PRANE FARMACISE GREKE 04 2233 321
RESTORANTE

33 VELLEZERIT

TIRANA, VAQARR 0682181150
HOTELE, BARE , RESTORANTE

44 STINET

VLORE, RRUGA JANAQ KILICA, PERBALLE SHKOLLES HALIM XHELO 0693014997
RESTORANTE

5A LA SANTE

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI 0698511112
TAVERNA, RESTORANTE

6ABC

KORCE, BULEVARDI SHEN GJERGJI 082 257 6800692645261
RESTORANTE

7ADINA

TIRANA, VAQARR 0684074469
HOTELE, RESTORANTE

8ADOR RESORT

TIRANA, RINAS 0686755544
Ador-Resort është një hotel luksoz, I vendosur 500 metra larg nga aeroporti I Rinasit. Dhomat janë moderne, individualisht të dizenjuara dhe ofrojnë të gjitha komoditetet e një hoteli të klas...
HOTELE, RESTORANTE , TAVERNA, RESTORANTE TRADICIONALE

9AGO

BERAT, UZNOVE 032 348 58032 348 5806824555940682455594
KATERING , PASTRIM KIMIK , PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI) , FIZIOTERAPI , RESTORANTE

10AGS

TIRANA, RRUGA BEQIR LUGA, P. 3, SHK. 1/1 04 5800 6730682054133
A G S shpk me një eksperiencë shumëvjeçare, tashmë një emër me një mesazh të qartë në tregun shqiptar : përkushtim, kapacitet, siguri maksimale në çdo shërbim që ofron. A G S shpk ësh...
KOMPLEKSE TURISTIKE DHE ARGETUESE, PUB-E & CLUB-E , RESTORANTE

11AJKA

BERAT, PERBALLE MANGALEMIT +355 32 234 034+355 692211650
RESTORANTE

12ALBA

KRUJE, KRUJA, KALAJA E KRUJES +355 511 24390+355 511 24390+355 511 24390+355 511 24390
RESTORANTE

13ALBA

DURRES, SHKEMBI I KAVAJES 0682027379
HOTELE, RESTORANTE , BARE

14ALBA-EKO

VLORA, RRUGA HAJREDIN HAXHIRAJ, KODRA TURISTIKE KUZUM BABA 06924050440692097230
RESTORANTE , RESTORANTE TRADICIONALE, HOTELE

15ALEKSANDER

KORCE, ZAROSHKE 069312694706931269470695599711069559971106987729540698772954

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss