FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

SHKOLLA 9 VJECARE PRIVATE

1ALBANIAN INTERNATIONAL SCHOOL

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, NR. 24, PERBALLE AMBASADES AMERIKANE 04 2273 48804 2273 4880694746856
Shkolla Ndërkombëtare Shqiptare(AIS)përpiqet që të jetë modeli i shkollave jashtë vendit, sfiduese dhe stimuluese me programin arsimor të nxënësve me prejardhje të ndryshme kulturore. AIS Ã...
'The Albanian International School is an exclusive American-style school with small class sizes. Centrally located across from the U.S. Embassy, we are licensed by the Albanian Ministry of Education a...
PERKTHIME

2STUDIO PAJAJ

TIRANA, RRUGA ABDI TOPTANI, TORRE DRIN, K. I 04 2245 22604 2245 2260698585885
Studio Pajaj ofron shërbime profesionale në fushën e Përkthimeve Zyrtare në të Gjitha Gjuhët (përkthim materialeve juridike, ekonomike, mjekësore, teknologjike, programe studimi, etj.), asist...
LETER MURALE, VESHJE MURALE

3INSPIRATION HOME

TIRANA, RRUGA E BARRIKADAVE, TEK PALLATI I ALEANCES FRANCEZE, PERBALLE CONAD 06820519640682017030
Showroom Inspiration ka të ndërthurura një gamë të gjerë të artikujve të cilët përdoren për arredim të brendshëm. Cilësi e përkryer, fryma dhe tendencat më bashkëkohore. Për të bër...
VESHJE MURALE , LETER MURALE, , , , , , , , ,

4COMFORT DECOR

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, 56/1, PERBALLE BANKES KREDINS 04 2259 3970682051964
Falë eksperiencës së gjatë, dëshirës dhe pasionit, bashkëpunimit te frytshëm me plot arkitektë e arredues, kanë arritur të krijojnë një standard që kënaq të gjitha shijet dhe buxhetet....
RESTORANTE

5T-EST

TIRANA, RRUGA E KAVAJES 04 2356 123
MISH, NENPRODUKTE DHE MAKINERI

6SAULI SHPK

FIER, RRUGA AULONA, LGJ. 16 PRILLI 034 224 287
TE VECANTA NE TAVOLINEN TUAJ

7ELKA

GJIROKASTER, VRISERA 084 267 301088 490 099
ELKA SA, krijuar më 1993, është një grup kompanish me një histori të gjatë në shpërndarjen e brandeve greke dhe ndërkombëtare në Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë. Ajo zotëron e shpërndan ...
PAJISJE PER BAR-RESTORANTE

8MATEKLA

KAVAJA, AUTOSTRADA KAVAJE - DURRES KM 3, PERBALLE KARBURANT KASTRATI 0684046443068404644506955617170692080256 0695558915
Makineri profesionale, furra buke, kaldaja & bruçator, pajisje profesionale për fast-food-e, bare, restorante, pastiçeri, hotele etj.
KOMPLEKSE ARGETIMI DHE KENDE LOJRASH

9test 28/01/2015

TIRANA, RRUGA DURRESIT 04 2356 1980692356897
GIPS DHE PUNIME GIPSI

10MARETI GIPS

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, BRENDA ISH NDERMARJES SE MJETEVE MESIMORE 0682024312
Firma 'Mareti Gips' është e para firmë e punimit të gipsit në Shqipëri e hapur në vitin 1994. Administruar nga Pirro Malaj, me eksperiencë shumëvjeçare në Greqi. Prej 18 vjetësh, kjo firmÃ...
LABORATORE MJEKSORE

11ANNA MARIA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PRAPA POLIKLINIKES NR. 9 06927888500683292186
OBSTETRI-GJINEKOLOGJI

12FLEMING

TIRANA, RRUGA HIM KOLLI, P.AL-DE NR. 2 04 2250 97204 2250 9720692030537
ANALIZA DHE EKZAMINIME TE NDRYSHME

13MED ONE

TIRANA, RRUGA ISLAM ALLA, 50M NGA MYSLYM SHYRI 0692240452
IMPIANTE HIDROELEKTRIKE

14HEC BISHNICA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, K. IV 0682026550
BARE

15CORNER

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, TEK GALERIA ETC, K. IV 0695403346

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss