FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
MASAZHE, RELAKS DHE TRAJTIME KURATIVE

INFO
Qendër e bazuar në mjekësinë aziatike të artit meridian, me efektet e masazhit, akupresurës, hiropraktikës dhe rrezet Infra të Kuqe të Gjata aq të nevojshme për shëndetin, nëpërmjet gurit natyral Tormanium. Ai përbëhet nga 4 minerale: Guri Vullkanik, Germanium, Turmalina dhe Elvani. Alternativa më e mirë për një trajtim kurativ natyral për probleme si: Hernia Diskale, Spondiliatroza, Hipertensioni, Diabeti, Epilepsia, shqetësimet nervore etj. Terapia ofrohet falas 1 herë në ditë, 40 minuta.

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

9 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

MASAZHE
Ceragem
Masazh
Fizioterapi
Hernia Diskale
Nuga Best

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss