FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
PASTICERI

MON AMOUR

04 2221 211
0683425097

INFO
Me një eksperiencë të gjatë jashtë vendit dhe nga viti 2007 në Shqipëri, pastiçeri Mon Amour ofron shije të mrekullueshme të ëmbëlsirave. Me një staf të përkushtuar dhe të dashuruar me punën ju do të gjeni cilësi, korrektësi për porositë tuaja dhe do të jenë më pranë jush në festa e gëzime familjare. Për çdo të dashuruar pas ëmbëlsirave, Mon Amour është vendi i duhur! “Një” nuk mjafton. Akoma “një”! Kështu është kur ha ëmbëlsira nga pastiçeri MON AMOUR! Asnjëherë nuk mjafton!
With a long experience abroad since 2007 in Albania, pastry shop Mon Amour offers wonderful taste of sweets. With a dedicated and hardworking staff you will find quality, correctness for your orders and will be with you in celebrating the holidays. For all sweets lovers, Mon Amour is the right place! “One” is not enough. Another “one”! MON AMOUR! It’s never enough!

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

torta
torta akullore
profitero
embelsira
pasta
cokollata
biskota
amareta
kek
torta dasme
torta ditelindjesh
embelsira pagezimi
akullore
embelsira per qerasje
cokollata per qerasje
bakllava
embelsira per festa
gezime familjare

Shërbime Shtesë

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss