FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

FARMACI

16AMARIO PHARMA

TIRANA, RRUGA THANAS ZIKO, NR. 63 PRANE GJIMNAZIT PARTIZANI 0672034301
SERVIS MAKINASH

17VILNIK MOTORS

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 5, KRYQEZIMI I ARBANES, VAQARR 04 8580 0820684025102
BUTIKE

18CRIST LINEA UOMO (NAVIGARE)

TIRANA, RRUGA ABDI TOPTANI, K. II, TORRE DRIN 04 2248 910
Një butik krejt ndryshe dhe i dedikuar vetëm për meshkujt, vjen në Tiranë nen emrin Crist Linea Uomo (Navigare). Cilësia, eleganca, klasi dhe modernia përbëjnë vlerën tek ajo që ne mendojmÃ...
QENDRA TREGTARE

19KAJMA CENTER

TIRANA, KAMEZ - FUSHE KRUJE, KM 2 0672044586
Një qendër tregtare multifuksionale e krijuar në dalje të Kamzës, në nyjen më të rëndësishme që lidh veriun e Shqipërisë me Tiranën, vjen nën emrin Kajma Center. Kajma është shndërru...
SERVIS MAKINASH

20GENTI & TIRONA

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK, NGJITUR ME MURIN E MINISTRISE SE JASHTME 0692097477
LIBRARI-KAFE

21E PER7SHME

TIRANA, RRUGA JUL VARIBOBA, PRANE POSTES NR. 1 04 2271 2880672812743
E7E është konceptuar si platformë kulturore, në ambientet e së cilës zhvillohen mbrëmje poetike, promovime librash, shfaqje filmash e ngjarje të ngjashme. Ndonëse në një nga zonat më të f...
GIPS DHE PUNIME GIPSI

22YLLI BRESHANAJ

VLORE, LGJ. 28 NENTORI, P. 11/68 033 403 41306820641710695381643
GIPS DHE PUNIME GIPSI

23A & A

TIRANA, RRUGA NIKO AVRAMI 0693391986
PJESE KEMBIMI PER MAKINA TE RENDA

24HYDROPOWER

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, ND. 217, H. 2, NJESIA BASHKIAKE NR. 7, KP. 1023 04 2414 02204 2414 023
Hydropower shpk e themeluar në vitin 2005 është një kompani e cila merret me tregtimin e pjesëve të këmbimit të makinerive të rënda kryesisht ekskavatorëve. Avantazhet janë çmimet konkuru...
MATERIALE DENTARE

25NOVA DENTAL

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, ISH PARKU I AUTOBUSAVE, QENDRA CONDOR, K. II 04 2272 8590692060622
Nova Dental operon në tregun Shqipëtar me eksperiencë disa vjeçare për materialet dentare. Është një depo dentare që importon dhe eksporton materiale dentare dhe materiale laboratori. Për tÃ...
AMBALAZHIME TE NDRYSHME TE PERGJITHSHME

26FLEXO ALB

LUSHNJE, ISH MAGAZINAT E PLASMASIT 035 220 6030692034177
QENDRA TREGTARE

27TIRANA RING CENTER

TIRANA, SHESHI KARL TOPIA, RRETHRROTULLIMI ZOGU I ZI 044 504 251044 504 2510696082855
TIRANA RING CENTER është e pozicionuar në qendër të qytetit, vetëm 500 m nga epiqendra administrative e Tiranës. Gjendet në kryqezimin e rrugëve kryesore, pikërisht në rrethrrotullimin e Zo...
TIRANA RING CENTER is located in the hyper city center, only 500 m far from the administrative heart of Tirana. It is situated at the cross of the most important axes, just at the roundabout of Zogu i...
PERDE ME POROSI

28MARJANA TRAJKO

TIRANA, RRUGA 5 MAJI, TEK TREGU I MEDRESESE 0696528252
FAST FOOD

29PANINOTECA CALABRIA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, NR. 6, TEK MINISTRIA E SHENDETESISE 0699373744
TAXI 24 ORE , RADIO TAXI

30SPEED TAXI "Five Stars"

TIRANA, RRUGA BRIGADA VIII, P. TEKNOPROJEKT, K. II 04 2222 55506964222110685577600(whats up)
Kompania Speed Taxi Five Stars vjen në tregun shqiptar për të sjellë një risi në shërbimin taxi. Speed Taxi synon që nëpërmjet shërbimit shumë cilësor dhe çmimeve normale të kthehet në...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss