FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar ELEKTROSHTEPIAKE

ELEKTROSHTEPIAKE

46JB TIRANA

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE 0672043303
.
ELEKTROSHTEPIAKE

47JD EXPERT

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO 06740955550672045555
“Jd-Expert shpk” specializuar në shitje me shumicë dhe pakicë në sektorin e elektroshtepiakeve, vjen me dyqanin me sipërfaqe 400 m2 dhe një gamë të gjerë të paisjeve elektroshtepiake si:...
ELEKTROSHTEPIAKE

48KENWOOD ALBANIA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, ISH PARKU I AUTOBUZAVE, TEK QENDRA CONDOR CENTER 06920763280692033699
.
ELEKTROSHTEPIAKE

49KENWOOD ALBANIA (2)

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PALLATET SHALLVARE 06920763280692033699
.
ELEKTROSHTEPIAKE

50KENWOOD ALBANIA (3)

TIRANA, RRUGA E DIBRES, PRANE SHKOLLES SE MEDRESESE 06920763280692033699
.
ELEKTROSHTEPIAKE

51MASA

VLORE, Novoselë 0692072331
ELEKTROSHTEPIAKE

52MENTUZE PETANAJ

VLORE, Rruga DESHMORET, Kati 1, Nr.56 033 2213 117
ELEKTROSHTEPIAKE

53MIPA ELEKTROSISTEMI SH.P.K

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PERBALLE SHKOLLES SABAUDIN GABRANI 04 2268 911
ELEKTROSHTEPIAKE , CELULARE

54NEPTUN

TIRANA, Autostrada Tirane-Durres km 6, QTU 044 50 50 50
Neptun Albania, pjese e Neptun International, lider i shitjes me pakice dhe shumice i pajisjeve elektroshtepiake dhe elektronike ne Shqiperi.
ELEKTROSHTEPIAKE

55PAJISJE ELEKTROSHTËPIAKE

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, ish- Stadiumi Dajti 0682167630
ELEKTROSHTEPIAKE

56PERLEKA

TIRANA, RRUGA NACIONALE TIRANE - FUSHE-KRUJE, perballe Union Bank 056 2222 6290682068550
ELEKTROSHTEPIAKE

57PORTOFINO

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, BLLOKU GINTASH, PERBALLE AMC 0697297105
ELEKTROSHTEPIAKE

58REXHINA SHPK

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PRANE FAKULTETIT TE NDERTIMIT 04 2232 8650692026451
Ofron elektroshtepiake cilësore për shtëpine tuaj: frigoriferë, furra, pianura, aspirator, lavatriçe, lavastovilje, mikrovalë e të tjera pajisje inkaso për kuzhinat. Të gjitha prodhime të fa...
ELEKTROSHTEPIAKE

59SEFERAJ

VLORE, Qendra Tregtare Riviera 0692095154
ELEKTROSHTEPIAKE

60SELMANI

VLORE, LAGJA 28 NENTORI 0692095154

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss