FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar PICERI

PICERI

46ELDI

ELBASAN, RRUGA 28 NENTORI, PRANE GJYKATES 0699670999
KATERING , RESTORANTE , PICERI , SHERBIM USHQIMOR TAXI , BARE , PICA TAKSI , ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH, ORGANIZIM BANKETESH

47ERA

TIRANA, RRUGA PERLAT REXHEPI, P. UNICOM 04 2264 4750694066661
Një histori 15 vjeçare drejt suksesit, traditës dhe kujdesit! “RESTORANT-PICERI ERA” filloi shërbimet në vitin 1999. Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit ma...
PICERI

48ERSI

TIRANA, RRUGA STAVRI THEMELI, NE DALJE TE RRUGES 0696241668 0683773327
PICERI

49FAMILY

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PERBALLE DHOMES SE TREGTISE 04 2264 898069204703206957171780685638058
PICERI

50FANTAZI

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PRANE 21 DHJETORIT 04 2250 4000692231178
PICERI

51FANTAZIA

TIRANA, RRUGA SHEMSIE HAKA, ISH-POLIGRAFIKU 04 2355 099 0695270539
PICERI

52FEJZI

BERAT, RRUGA ANTIPATREA, PRANE 6 - KATESHIT 0696407770
BARE , PICERI

53FIND FOUR

KORCE, BULEVARDI REPUBLIKA, NR. 30 0662255555
PICERI

54FLOREA

TIRANA, RRUGA DERVISH BEJ MITROVICA 06968142967
PICERI

55FLORIDA

TIRANA, RRUGA VELLEZERIT MANASTIRLI 04 2240 131
PICERI

56FREDI

KAVAJA, SYNEJ 06864670550693614290
PICERI

57GASHI

TIRANA, RRUGA NJAZI MEKA, ALLIAS 0695818588
PICERI

58GERI

SARANDE, KSAMIL 0692509543
PICERI

59GERTI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, PERBALLE ISH - EKSPOZITES 0693067133
PICERI

60GIUSTO GIUSTO

TIRANA, RRUGA MIHAL DURI, PRAPA MINISTRISE SE MJEDISIT 0697743683

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss