FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
TELEKOMUNIKIM

NISATEL COMMUNICATIONS

033 400 001
0682065849

INFO
NISATEL ofron një gamë të plotë të zgjidhjeve të telekomunikacionit të integruara: zëri, me shpejtësi të lartë lidhjes, telefoni fikse , Dixhital TV, Cloud Solutions, rrjetet virtuale private, menaxhimin e sigurisë së rrjeteve kompjuterike, hosting dhe strehim server dedikuar apo virtuale, web design dhe web aplikacione, regjistrimin e domain, PEC dhe shumë më tepër. Na vizitoni ne www.nisatel.al

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

2 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

Telefoni
Internet
Televizion

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss