FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
VEGLA PUNE

MAKITA

04 2235 512
068202928706820974830682097493

INFO
Është përfaqësues ekskluziv për markën Makita. Operon në treg me 2 pika shitjeje në Tiranë, tek 21 Dhjetori dhe te Unaza e Re, pranë Egi Center dhe në dyqanet partnere të specializuara në rrethe. Ofron produkte cilësore, pjesë këmbimi, servis dhe garanci.

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

2 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

vegla pune
pjese kembimi
servis
gur freksibel
trapan
sharre
matrapik
vidiator

Shërbime Shtesë

Shërbim Falas

Orari

09:00 - 21:00

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss