Komplekse argëtimi dhe akuapark | Restorante | Hotele
DAJTI EKSPRES

RRUGA RAMAZAN LICI, 1000 - Dajt

0674011035

[email protected]

Përshkrimi:
Aty ku toka takon qiellin! Kompleksi Dajti Ekspres, përbëhet nga: •Teleferiku Dajti Ekspres; •Hoteli Dajti Tower Belvedere; •Restoranti Ballkoni i Dajtit; •Parku i Aventurave të Dajtit; •Dajti Mini Golf
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO