Gazeta dhe revista - botime
GAZETA CELESI

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III, 1000 - Tiranë

042240745

042240746

[email protected]

http://www.gazetacelesi.al/

https://www.facebook.com/gazetacelesi
https://www.instagram.com/gazetacelesi.al/
https://www.linkedin.com/in/gazetacelesi
Përshkrimi:
GAZETA ÇELESI: e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri është paraprirësja jonë. Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998 është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C) dhe duke sjellë së fundmi një risi absolute në tregun e informacionit praktik dhe utilitar: platformën e integruar print-web-mobile, duke mbetur kështu lider i pakontestueshëm i këtij sektori në nivel kombëtar. Kjo platformë ofron 360° informacion për shit-blerjet, qiratë, tregun e punës, ofertat e biznesit dhe teknologjinë më të fundit që mundëson edhe 360° akses ndaj këtij informacioni nëpërmjet versionit shtyp të gazetës, portalit web www.gazetacelesi.al dhe aplikacionit për smartphone YELLOW PAGES ALBANIA.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI