Tregti e mobiljeve të përdorura | Mobilie - shitje me pakicë
MOBILJE TE REJA DHE TE PERDORURA

RRUGA QEMAL STAFA, PRANE SHKOLLES FAN NOLI, 1000 - Tiranë

0685147306

[email protected]

Përshkrimi:
Mobilje të reja dhe të përdorura! Prej shumë vitesh që operojmë në tregun shqiptar. Malli është cilësorë me çmime të arsyeshme.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI