Mjekësia e përgjithshme | Otorinolaringologjia (ORL) | Neurologjia dhe psikiatria | Obstetrika dhe gjinekologjia
MULTI MEDICAL CENTER

RRUGA TISH DAHIA, KOMPLEKSI KIKA 2, KOMUNA PARISIT, 1000 - Tiranë

0682920327

[email protected]

http://multimedicalcenter.al/

https://www.facebook.com/multimedicalcenter.mmc/?ref=page_internal
Përshkrimi:
Multi Medical Center është klinika me shumë specialitete, mikpritëse dhe me ofertat më të mira. Specialitetet tona janë: Obstetrikë - gjinekologji; Pediatri; Kardiopediatri; Nefrologji; Neurologji; Hematologji; Urologji; Onkologji; Nutricion; ORL; Dermatologji; Alergologji; Angiolog; Kardiologji; Imazheri; Reumatologji / Ortopedi; Endokrinologji; Fizioterapi; Infektiv; Laborator.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO