Filtra uji
BLUE FILTERS

RRUGA TEODOR KEKO, P. ROMARIO, K. II, 1000 - Tiranë

044519845

0692050564

[email protected]

https://blue-filters.al/

Përshkrimi:
Blue Filters Albania pjesë e BlueFilters Group, një ndër kompanitë e para Gjermane në Botë e specializuar për trajtimin e ujit te pijshëm. Grupi Bluefilters është një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe shpërndarës të filtrave të ujit dhe sistemeve të trajtimit të ujit në Europë. Të dalluar për cilësinë e lartë, teknologjinë më të fundit, dizenjimin modern dhe çmimet konkurruese në treg. Prej 7 vitesh operon edhe në Shqipëri me 3 zyra. Por është për tu theksuar se pavarësisht vendndodhjes së zyrave tona, prodhimi i produkteve Blue Filters bëhet vetëm në Senden Gjermani.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
NO
Mundësi kthimi:
NO