Dekorues | Dekore dhe dekorues
Bahiti Decorators & Builders

Bulevardi Ri, 1000 - Tiranë

00447476112950 Whatsapp

0682608565

Përshkrimi:
ATY KU ARTI TEJKALON KUFIRIN E NDERTIMIT Kemi një eksperiencë mbi 13 vjecare në fushën e ndërtimit & përkatësisht në punimet dekorative, lyerjet me bojra, patinime, punime gipsi, leter muri, parkete ose laminet. Mirembajtje elektrikeetj, 5 vite eksperince pune ne Greqi e 8 vite ne Londer.Ju ofrojmë klientëve të gjitha garancitë e një strukture të besueshme të organizuar & menaxhuar sipas normativave ndërkombëtare.Korrektësi, Shpejtesi & Garanci
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
NO
Mundësi kthimi:
NO