Automjet për transport mallrash
ÇAUSHI - TRANS

RRUGA NACIONALE VORE - FUSHE-KRUJE, KM 4, 1030 - Paskuqan

042408161

0684040099

[email protected]

www.caushitrans.com

Përshkrimi:
Caushi Trans është një kompani lider transporti që operon në Evropë dhe ofron shërbime me vlerë të shtuar në fushën e transportit rrugor. Si një ofrues të integruar plotësisht transportit, CAUSHI TRANS është në gjendje të bëjë transportin sipas kërkesave tuaja me shpejtesi, siguri dhe kosto efektive, çfarëdo sektori të biznesit. Qëllimi ynë është që të zhvillojmë përshtatshmërinë, kualitetin e lartë, në shkallë të gjerë të projekteve logjistike për klientët tanë në mënyrë që të sigurojë një avantazh të caktuar konkurrues.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO