Tjegulla | Tjegulla betoni - dekontaminimi dhe shkatërrimi
Grupo Edil Centro shpk, kompani e cila merret me prodhimin e tullave dhe tjegullave

RRUGA VANGJEL NOTI, 1000 - Tiranë

0682058139

info@gruppoedilcentro.com