Filtra uji
WATER BOUTIQUE

RRUGA VANGJEL NOTI, PRANE ISH-SHESHIT SHQIPONJA, 1000 - Tiranë

044524500

0698002228

[email protected]

www.waterboutiques.com

Përshkrimi:
Water Boutique është brand ndërkombëtar i rregjistruar dhe si lider në trajtimin e ujit në Shqipëri është një institucion i dedikuar për individët, familjet dhe sipërmarrjet që dëshirojnë të përmirësojnë ujin e rubinetit, pajisjeve dhe makinerive të tyre, pa sakrifikuar rehatinë dhe cilësinë. Water Boutique ka showroomin më të madh në Shqipëri me mbi 1000 produkte në fushën e trajtimit të ujit. Përfaqësues zyrtar i markave lider në botë si BWT, Blupura, Best UV, Fit aqua. Në showroom mund të gjeni larmishmëri të sistemve të trajtimit të ujit edhe të gjithë aksesorët e nevojshëm. Zotërojmë nga filtrat më të thjeshtë për trajtimin e ujit për familje, vila, biznese (bar, restorante, hotele) deri në sistemet e personalizuara sipas nevojave specifike të çdo klienti për resorte turistike apo dhe industritë (ushqimore, farmaceutike, etj).
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 09:00-21:00
  • Martё 09:00-21:00
  • Mёrkurrё 09:00-21:00
  • Enjte 09:00-21:00
  • Premte 09:00-21:00
  • Shtunё 09:00-21:00
  • Dielё Mbyllur
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI