Energjia elektrike - shoqëria e prodhimit dhe shërbimet | Shkëmbyes energjie
ROLAND JEGENI

RRUGA DIBRES, QENDRA E BIZNESIT OBSERVATOR, K. XII, 1000 - Tiranë

682024077

reolandj@yahoo.ca