Analiza klinike - qendra dhe laboratorë
PEGASUS MED

BLV. ZHAN D’ARK, GODINA WONDER, PRANE MINISTRISE SE JASHTME, 1000 - Tiranë

042366066

0684040167

[email protected]

https://pegasusmed.al/

Përshkrimi:
Laboratori mjekësor "Pegasus Med" kryen nje gamë të analizave mjekësore biokimike, klinike, imunologjike, hormonale. Automatizim i plotë, garanton cilësi & precizion të lartë duke mundësuar arritjen e standarteve nderkombëtare, me fjalën më të fundit të teknologjisë, me aparatura e reagente ABBOTT, me sistem automatik të integruar dhe informatizëm te plotë të regjistrimit e dhënies së rezultateve. Ofron gjithashtu matjen e densitetit kockor (DEXA), ekografi abdominale, gjinekologjike, të indeve të buta dhe vizita me mjekë specialistë endokrinologe, obsetetër-gjinekologe, gastrohepatologe, etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO