Përfaqësues per ushqime,verë, pije dhe ëmbëlsira | Produktet ushqimore - prodhim dhe shitje me shumicë
FOOD & HEALTH - ALBANIA

RRUGA NDRE MJEDA, ISH PARKU I AUTOBUSAVE, 1000 - Tiranë

0692090083

[email protected]