Pastiçeri dhe ëmbëltore
PASTICERI FRESKIA

RRUGA JURGEN TRADE, LGJ. 3 TE KRYQEZIMI ME SHETITOREN JOSIF BUDO, 2500 - Kavajë

0695682586

ypa4630@ypa.com