Kompani ndërtimi | Makinë për ndërtimin e rrugëve - shitja, dhënia me qira dhe riparimi
GU-AL-O1

RRUGA MIHAL GRAMENO, 1000 - Tiranë

0682032915

ypa6889@ypa.com