Mozaik dhe mermer për dysheme dhe mure
MERMER DHE MATERIALE TË TJERA - PËRPUNIMI

RRUGA TAXHEDIN BAHOLLI, PRANE VARREZAVE TE SHARRES, 1000 - Tiranë

0683100039

[email protected]