Qender kursesh
OXFORD LEADER CENTER

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, P. 77, SHK. 1, AP. 2, K. 2, PERBRI SHKOLLES SABAUDIN GABRANI, 1000 - Tiranë

042270831

0692505079

[email protected]

Përshkrimi:
Ofron kurse gjuhe për të gjitha nivelet, grupmoshat dhe qëllimet: Anglisht, Italisht, Spanjisht, Gjermanisht. Mësoni gjuhët e huaja me metodat më të reja. Perfeksiononi aftësitë tuaja në të gjitha fushat e aftesive komunikuese në gjuhë të huaj. Zhvillon provimin TRINITY (Qëllime studimore dhe bashkim familjar). Metoda “Student-centered” learning dhe provimet e standartizuara: IELTS /TOEFL/TOEIC.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
NO
Mundësi kthimi:
NO