Punime të ndërtimit
BENGASI 2006

RRUGA BEDRI KARAPICI, PERBALLE SPITALIT AMERIKAN 3, 1000 - Tiranë

0682081032

info@bengasi2006.al

Përshkrimi:
Shoqeria "Bengasi 2006" shpk operon prej 13 vitesh ne treg ne fushen e ndertimit si shoqeri ndertuese dhe investiore duke perfshire sipermarje ne ndertimin e objekteve te banimit, sherbimit (ambinete tregtare) dhe parkimit. Duke perfshire ketu qe lidhjen e kontrates se investimit me pronaret e trrualit, marjen e lejes se ndertimti, zhvillimin e punimeve dhe perfundimin e ambjenteve me celsa ne dore dhe me e rendesishmja dorezimin e ambienteve klienteve me Certfikaten e Pronesise (Hipotekat). Gjithashtu firma jone ofron garanci ne cilesine e ndertimit duke ju pershtatur kerkesave te klienteve.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
NO
Mundësi kthimi:
NO