Analiza klinike - qendra dhe laboratorë
KLINIKA BYLYKBASHI

RRUGA MINE PEZA, P. 256/3, PERBALLE POLITEKNIKUMIT HARRY FULTZ, 1000 - Tiranë

042257558

0689096717 / 0682047409

[email protected]

www.klinikabylykbashi.com

Përshkrimi:
Me një eksperiencë të trashëguar shumë vjeçare klinika gjinekologjike “Bylykbashi” ofron ndjekje shtatzënie, ekografi obstetrikale 3D-4D, echografi morfologjike, ndjekje përreth lindjes, planifikim familjar, trajtim të infertilitetit, Pap Test, kolposkopi, vizita gjinekologjike, trajtim i menopauzës, trajtimi i infeksioneve te ndryshme urogenitale, etj. Laborator klinik, biokomik, hormonal, bakteriologjik dhe shërbime të tjera si Kardiologji, Radiologji, Dermatologji, Endokrinologji, Hematologji, Andrologji, patologji të përgjithshme. Vlerësimi i mirëqenies fizike, parandalimi dhe diagnostikimi i sëmundjeve nëpërmjet Check-up (paketa të ndryshme ose individuale).Tashmë në bashkëpunim dhe me kompanitë e sigurimeve si SICRED, SIGAL &INTERSIG.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO