Analiza klinike - qendra dhe laboratorë | Biologjia - laboratorë dhe studime
ANALIZA KLINIKE - QENDRA DHE LABORATORE

RRUGA ALEKSANDRI I MADH, P. MESAPLIK, 1000 - Tiranë

692335023

[email protected]