Suvenirë | Dhurata | Qelqurina artistike - shitje me pakicë
SUVENIR KRUJA

RRUGA HOXHA TAHSIN, 1000 - Tiranë

0696382605

[email protected]

Përshkrimi:
Tek Suvenir Kruja do të gjeni punime artisike, veshje popullore tradicionale vendase, sende antike si dhe punime dore. Dyqani është mjaft i njohur dhe për realizimet në filigram. Finesa, kreativiteti dhe mbi të gjitha cilësia e punimeve, ka bërë që për shumë turistë objektet në filigram të jenë ndër të preferuarat e dyqanit.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI