Përpunim i të dhënave - makineri dhe paisje
PERPUNIM I TE DHENAVE - MAKINERI DHE PAJISJE

RRUGA LONI LIGORI, SHK. 1, AP. 3, 1000 - Tiranë

0686505614

[email protected]