Përpunim i të dhënave - makineri dhe paisje
PERPUNIM I TE DHENAVE - MAKINERI DHE PAJISJE

RRUGA TODI SHKURTI, P. 2, SHK. 3, 1000 - Tiranë

0693585404

[email protected]