Materiale ndërtimi | Bashkues - prodhim dhe tregtim
BARDHYL UZUNI

RRUGA PETRO NINI LUARASI, BRENDA TREGUT ELEKTRIK, 1000 - Tiranë

0692285126

[email protected]