Ofiçina mekanike | Filetim dhe thurje telash
OFICINA MEKANIKE

RRUGA DAJTI, PRANE KRYQEZIMIT ME RRUGEN ARBEN BROCI, 1000 - Tiranë

698559277

[email protected]