Internet, rrjet interneti - shërbime | Ofrues interneti | Trasmetime radiotelevizive | Fibra optike | Antena radio - televizive | Telefonia - impiante dhe aparatura
TIBO COMMUNICATIONS

RRUGA E KAVAJES, P. 132/4, 1000 - Tiranë

044314444

0676006767 -

Whattsapp: 0689082244 / Viber: 0689082244

[email protected]

www.tibo.tv

@tiboiptv
@tibo.tv
Përshkrimi:
TiBO tashmë ofron një zgjidhje 360° për të gjitha familjet dhe bizneset me paketat e kombinuara, televizion IPTV me të gjitha kanalet shqiptare, sporte, filma dhe internet super i shpejtë me teknologjinë më të fundit Ultra Fibër. Platforma IPTV e të gjithë shqiptarëve. TiBO është partneri i vetëm zyrtar me Digitalb për transmetim IPTV/OTT në të gjithë globin. Paketat e abonimit përfshijnë dhe kanalet dhe programet televizive të përzgjedhura nga platformat Tring, Top Channel, Klan, RTSH, etj. Me TiBO shikon TV shqip dhe Sport Live në Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android Smart TV, Apple TV, me Box Android dhe në Mobile TV.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
NO
Mundësi kthimi:
NO