Certifikime Iso
AQSCERT

RRUGA JUSUF VRIONI, P. 1, 1000 - Tiranë

0682097080

[email protected]

Përshkrimi:
AQSCERT u themelua në vitin 2009 si organizëm për shërbime në fushën e çertifikimeve mbi cilësinë, sigurinë dhe mjedisin, duke u bëre për nga numri dhe prestigji, Lider i Sektorit. Nga kompetencat e fituara dhe serioziteti operativ rritet përgjegjësia e ASQCERT në zonat që kanë ndikim të fortë mbi njeriun, mbi mirëqenien e tij dhe shëndetin e personit. Akreditimi i parë i AQSCERT u realizua në vitin 2010 për standardin ISO 9001:2008. Në vitin 2013 është bërë zgjerimi i akreditimit edhe për standardet ISO 14001 dhe OHSAS 18001. Në vitin 2015 AQSCERT zgjeroi fushën e saj të akreditimit edhe për standardet ISO 20000-1, ISO 27001 & ISO 13485. AQSCERT ka zyra përfaqësimi në Milano, Perugia dhe Prishtinë.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI