Mjekësia e specializuar | Mjek i specializuar | Obstetrika dhe gjinekologjia | Mjekësia e specializuar
KLINIKA OBSTETRIKE GJINEKOLOGJIKE MANAJ

RRUGA MYSLYM SHYRI, PRAPA KARBURANT GULF, 1000 - Tiranë

042242401

0682158502

[email protected]

Përshkrimi:
Klinika obstetrike-gjinekologjike "MANAJ" lindi ne vitin 2000 si nevoje per nje perqasje te re me pacientet duke ju pergjigjur kerkesave qe ata parashtronin. Pika kyce per kliniken Manaj ka qene dhe mbetet gjetja e nje zgjidhje per femrat qe e besonin shendetin e tyre, duke konsideruar secilen per tyre nje individ te vecante. Klinika Manaj eshte nje nga klinikat me te avancuara ne fushen e gjinekologji-obstetrikes, eshte e pajisur me mjete te teknologjise te fundit me qellim qe te gjeje zgjidhje per pacientet. Ajo qe na ben unike eshte eksperienca teorike-praktike e Prof. Aferdita Manaj.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO