Palestra dhe fitnes
STAY FIT

RRUGA FREDERIK SHIROKA, 1000 - Tiranë

0697475903

Detajet:
Orari:
  • Hёnё 08:30-23:00
  • Martё 08:30-23:00
  • Mёrkurrё 08:30-23:00
  • Enjte 08:30-23:00
  • Premte 08:30-23:00
  • Shtunё 08:30-23:00
  • Dielё Mbyllur
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI