Psikologji - studime | Psikoanaliza - qendra dhe studimet
QENDRA E KESHILLIMIT DHE PSIKOTERAPISE BE THE CHANGE KRISTINA QIRICI

RRUGA E KAVAJES, 1000 - Tiranë

0676041111

[email protected]

Përshkrimi:
Psikologe - psikoterapiste sipas standarteve Europiane dhe Çertifikuar nga Europian Association for Psychotherapy. Jam e specializuar në terapin Konjitive Behaviorale (CBT) për adoleshent dhe të rritur. Ofroj shërbime për familje, për çifte edhe të rritur. Trajtoj çrregullime psikologjike të Ankthit si çregullim obsesiv-compulsiv, Depresion, çrregullim Paniku (panic attack), Fobi specifike, Traumat dhe çregullime të humorit.
Detajet:
Dërgesë në adresë
NO
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO