Shtypshkronja | Shtëpi botuese
SHTYPSHKRONJA ILAR

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, NR. 17, 1000 - Tiranë

0692029612

[email protected]

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011553543713
Përshkrimi:
Shtypshkronja Ilar eshte themeluar qe ne vitin 1995 dhe prej 27 vitesh realizon shtypshkrime te ndryshme, punime dhe botime librash, revista, fletepalosje, dosje, blloqe, etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI