Farmaci
ORGANIC FARMACI BESMIRA

RRUGA ISLAM ALLA, 1000 - Tiranë

0698400277

[email protected]

Përshkrimi:
Tek Organic Farmaci Besmira do te gjeni vitamina dhe suplemente ushqimore organike, te pastra nga firmat me te mira boterore per bebe, femije dhe te rritur per probleme lekure, osteoporoze, menopauze, diabet, myk i brendshem, artrit, kolit, alergji, sinozit, stres e luhatje humori.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
NO