Bojëra
BOJRA FATION

RRUGA KONT LEOPOLD BERTOLI, TEK BRRYLI, 1000 - Tiranë

0672057460

[email protected]

Përshkrimi:
Tregtim bojrash me pakicë. Import - export, suvatime, lyerje, pllaka, kartonxhes, punime dekorative, sisteme kapot. Riparime fasada dhe ndërtesa. Punime, materiale dhe shërbime të të gjitha llojeve.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
SI
Mundësi kthimi:
SI