Filma audiovizual, reklama dhe multimedia - realizimi dhe dyfishimi
SHOWS AND PUBLICITY PRODUCTION

RRUGA MIHAL GRAMENO, P. 34, H. 1, K. I , 1000 - Tiranë

00393406860982